New York

Lang lang flyve tur, og Jeg kom selv. Til at sidde ved siden af en tyk amerikansk dame der lugtede og fyldte en del mere en et sæde😀 Så jeg var en lidt presset mand til sidst.

Immigration on told tog en del tid, men vi var heldige med at komme først ud af flyet og undgik de helt lange køer. Vi havde på forhånd bestilt shuttle til hotellet og vi fandt hurtigt der hvor vi skulle vente, efter 15min kom der en og sagde at vi skulle følge med, vi var ikke helt trygge ved det da han ikke checkene papirerne… I bilen fand vi ud af at det var den forkerte der havde fået fat på os og heldigvis fandt den rigtige chauffør frem til os, og vi kom sikkert frem til hotellet. Vi var alle mega smadret og drønede lige i seng (kolikken var på det tidspunkt 05 om natten dansk tid)

Emil har været ramt hårdt af jet-lag, jeg har haft lidt, men Inge og Mikkel er gået helt fri

Billedet er fra d. 4 juli kl 08. Det var helt stille og dødt i gaderne, meget mærkeligt